torsdag 5 januari 2012

Använd gärna smörblommebilden!

Många har frågat om det är okej att använda smörblommebilden på sin blogg som bevis för att de är med i Smörblommeprojektet. Såklart! Det är så roligt att det fått ett sånt gensvar och att så många hoppar på! Och än är det inte försent!

... varsågod, använd den här bilden. Länka gärna till projektsidan också!

Och som så många andra bloggare påpekar... ljuset är på väg tillbaka! Visst är det härligt? Det ger ju också extra energi till att orka ta tag i sin vikt och skapa förändring!!

Nu är julen utstädad här i huset och lika roligt som det är att plocka fram sakerna, lika skönt är det att plocka bort dem igen! Fast stakarna och stjärnan i fönstret får vara kvar över helgen.

Hoppas ni får en riktigt härlig trettonhelg, utan stormar och annat oväder!

12 kommentarer:

lisashus sa...

Jag har redan använt en av smörblommebilderna och länkat till dej! Jag kör på här och nu undviker jag socker, vitt mjöl, potatis etc...!
Nåja, vi får se hur det går, bra initiativ från dej!

Ha en härlig trettondagsafton!
Kram
Lisa

Merja sa...

Lånar också din fina bild:)
Ha en bra dag!

Tiger sa...

Här behåller vi julen till Tjugondag Knut enligt den gamla traditionen. Trettonhelgen hör ju till julen eftersom det är de vise männen det handlar om... ;-)

Glömde tidigare att tala om att talgbollskransen köpte jag på Blomsterlandet för 59 kr (utan talgbollar).

Trevlig trettonhelg!
Elisabet

Vform sa...

Hej Eva-Mari!
Jo tack, jag lånar också bilden av dig! Tror att smörblommorna blommar lite senare här, än hos dig ;O)
Nåja, ska göra mitt bästa!
Ha en skön helg!
Kram V.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag har också använt bilden och länkat till dig=)

Det är härligt med ljuset, men jag har klarat mig anmärkningsvärt bra under den mörka årstiden. Min dagsljuslampa har jag inte använt så många dagar som jag brukar behöva.

Önskar dig en fin dag!
Kram,
Regina

Snäckskalsdalen. sa...

Det är dessutom en väldigt fin bild! Trevlig helg, kram!

Livet och vardagen sa...

hej, jag håller på med mitt eget Smörblommeprojekt, gillar verkligen namnet! Så jag kommer att följa dig, titta gärna in till mig: http://bmi30.blogspot.com/

skifferhuset sa...

det är en så härlig bild på smörblommorna! Här har en del tomtar fått krypa tillbaka till sina lådor, får ta resten nästa vecka. Nu ska jag rå om barnbarn och jobba under helgen! Ha en fin kväll! Kram Iréne

jeanettes.bloggo.nu sa...

jag vill vara med!!!
fast jag skall ner lite mer.
vilken fin blogg du har :)
kram från dalsland//

Lillemor sa...

Här hos oss ska jag börja plocka bort julen under helgen men precis som hos dig får stjärnor och stakar vara kvar ett tag till. Även granen får stanna för den är så fin fortfarande.
Vad roligt att få följa smörblommeprojektet.
Kram Lillemor

Vardag och flärd sa...

Jag hade invägning i förrgår - 60 kg. Ska bara ner 5 kg så det borde jag klara (det är inte första gången jag säger så men nu måste jag vara ärlig mot mig själv annars går det inte).
Ha det nu riktigt fint!
Kram Eva

MaddeSign sa...

Jag har lånat din bild och länkat förstås :) Jag har tänkt göra små, små förändringar för att nå mitt mål. Bloggar om det varje vecka och ger lite tips!

Kramiz Madde