måndag 24 oktober 2011

Härliga dagar

Vilka härliga dagar det varit! Riktigt varmt och skönt mitt på dagen.


Päronträdet är som vackrast nu när det börjar glöda av höstfärger. Men frosten vissa morgnar gör att några av oss tvekar lite att gå ut...

... ska vi, ska vi inte?


I lördags band jag och några väninnor mosskransar. Det är riktigt roligt och resultatet blir fint. De som ska sitta på pardörrarna har inte kommit upp än men den här lilla enkla får hälsa välkommen in. Att dörren bör målas om ser jag nu tydligt! Men det får bli ett nästa-års-projekt. Nu har jag kommit till sluttampen av tapetseringen i köket. Men det resultatet kommer när jag är helt klar.

Hoppas er vecka blir riktigt fin!

15 kommentarer:

Merja sa...

Fin krans du gjort! Har tänkt mig ut och plocka mossa i flera veckor nu känns det som...
Inte håller jag på ute i trädgården hela tiden inte, utan gör något ryck lite då och då:) Ska försöka åka ut till grusgropen den här veckan. Det får bli årets sista stenlass.
Väntar på spänning på köksbilder.
Ha det gott!

Felix sa...

Fin krans du har gjort! Vad är det mer än mossa i den?

Verkligen härligt väder, speciellt i går när solen sken. Ganska behaglig temperatur på eftermiddagarna. Här tvekas det också om man ska gå ut eller ej. Tiger har vänt i dörren och återgått till sängen... ;-)

Dimmiga hösthälsningar
Elisabet

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken otroligt söt krans. Det lila, är det också mossa? Ser ut som en liten sommarkrans, så gullig!
Agneta kram

Snäckskalsdalen. sa...

Glömde vovvarna, är dom inte för söta! Fast vår vovve springer ut vilket väder det än är, men så är det ju en golden också......Kram igen

Merja sa...

Tips! En blogg i din smak tror jag i trakten. Ligger strax utanför Vedevåg.
http://mormorsveranda.blogspot.com/
Kram

skifferhuset sa...

Så fin krans du gjort! Känner igen det där om man ska gå ut eller vara kvar inne! Lilla vovven här är mest inne om hon får bestämma!!! Kram Iréne

Anna Vattenkanna sa...

Ja, soliga höstdagar med sprakande färger är fantastiska...sedan att pyssla lite med kranstillverkning gör det ju inte sämre. En sån söt krans du visar och dina tveksamma voffsar är ju kul :-).

Kram Anna Vattenkanna

promenader på landet sa...

Hej kära bloggvän, visst är det härliga dagar nu, bara att njuta av varje minut:) Jättefin krans du har gjort, älskar kransar! Må så gott kram från Maria

Birgitta sa...

Ett sådant pampigt päronträd ni har och visst är det vackert med alla färger. Här sitter fortfarande mycket löv kvar på träden så någon krattning har vi tagit uti med, men det kan vänta, löven ligger nog kvar.

Mysigt att binda kransar, den på pardörren är fin och spännande att se mosskransarna som du gjort, kanske vi får se dem här?

Så fint du fått det i badrummet, det känns mysigt rent av. Härligt när man trivs i sitt badrum, man är ju ofta där!

Ha det gott i hösten, som ju fortfarande är fin, den höga luften och färgerna kanske finns någon vecka
till, kramar Birgitta

Linnea Silversmed sa...

Hej på er!
Vilket fint hus, vackert med grå dörr.. och jättefint badrum! Man blir inspirerad...
Nisse var dessutom VÄLDIGT söt och pluttig i sin korta frisyr! Då såg man inte vad han var för ras!

Ha det bra!
Hälsningar från Kilsbergen!

Linnea Silversmed

Lisas torp sa...

Underbara bilder och underbara dagar! Tyvärr har jag inte hunnit njuta så mycket men man ser ju hur vackert det är!!!

Vilken jättevacker krans du har gjort!!! Oj, så fin!
Kram
Lisa

Camilla sa...

Hejsan! Har tittar runt lite hos dig nu och jag måste säga att ditt badrum blev jättefint. Så neutralt och vilsamt. Ängeln som vakar där gillar jag också.

Innan jag såg ditt inlägg om tapeterna fastnade jag för din header, tänkte att det mönstret känner jag igen men inte visste jag att det hette Berit. Visst kan man ha samma tapet i flera rum, om man gillar den så mycket som du gör!

Ha en bra fortsatt vecka, kram från Camilla

Eleonora sa...

Att kunna binda vackra kransar är en konst. Det ska vara både hårt åtdraget snöre, vackert knutet och med sköna färger. Du kan den konsten!

Lycka till med kökstapetseringen!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åh vilken fin krans! Och vovvarna är så söta när de sitter där, man kan riktigt höra hur de pratar med varandra och överlägger om de ska gå ut eller inte, eller kanske de gör som du, sitter och pratar med varandra om hur fint päronträdet är=)

Nejdå jag har inte blivit hackad. Jag lade in så fina fallande höstlöv på min blogg. Hemma på datorn såg det så vackert ut. Sen öppnade jag på jobbet och då såg det ut precis som du beskriver, så det tog jag bort fort som attans.

Ha en riktigt fin dag!
Kram på dig!
Regina

Min Mans Mat sa...

Åh vilka fina bilder, jag gillar verkligen bilden med hundarna i dörröppningen, vilken fin blogg du har Hej Helena i Småland