måndag 26 mars 2012

Dagen idag är min

Idag är det min dag! Alla barn med familjer har invaderat oss och hela helgen har vi kalasat! Ändå är det inte det minsta jämnt!  Det är så roligt att få träffa alla... och tack för de fina och bra presenter jag fått fastän jag egentligen inga behöver...


Och jag är så tacksam över att jag ännu är frisk för nu börjar de bli många, åren. Idag ska njuta extra mycket, dels av den soliga varma vårdag som utlovats, dels för att jag fick veta att jag också vunnit den fina utlottningen hos Änglarnas hus, tänk en extra present!


En sak till... jag har nu gått ner fem kilo i vikt sen januari. Lite släpar det efter enligt planen i smörblommeprojektet. Men ska man inte sikta mot stjärnorna för att nå trädtopparna? Och än har jag inte sett en enda smörblomma! Nej, planen är ju några kilo till... hur har det gått för er?

Dagen idag är min! Hoppas ni också får en njutbar dag!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på din dag! massor med kramar från Umeå /Lizbeth.

Ninni sa...

Stort grattis på DIN dag idag!! Heja tjejen..5 kg är inte LITE det..Absolut någonting att var stolt över..och framförallt så får du en bättre hälsa på köpet. 2 flugor på smällen...haha!
En fortsatt fin dag till dig...
Kram Ninni

Vitt hus med svarta knutar sa...

Grattis på DIN dag!!! Hoppas att du får en fin och solig dag.

Här haltar det lite med vikten också, speciellt efter en helg på inredningsresa till Danmark, landet med de smarriga wienerbröden med chokolade i=)

Ha en superduper dag!
Kram,
Regina

Hem & Drömmar sa...

Stort grattis till dig :).
Så fint du har på bordet och vad duktig du varit och gått ner 5 kilo. Själv har jag kommit av mig en del men ska allt ta nya friska tag.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Ezter sa...

Jättegrattis till din dag och din nedgång! Inte ett gram för mig...

Vardag och flärd sa...

Grattis på din dag! Och grattis till viktminskningen! (För min del går det urdåligt, men vad då - det finns värre saker än några kg för mycket!)
Ha en trivsam dag!
Kram Eva

Marie sa...

Grattis, hoppas du får en härlig dag!
Nja, det går väl sisådär med viktnedgången, men å andra sidan går jag inte UPP i vikt i alla fall. Man får vara glad för det lilla;)
Kram♥

Vitsippan sa...

Hej och grattis på Dig dag.Är det en födelsedag Du firar.Eller viktnedgången ? Grattis till fem kilo mindre. Jag står stilla,några hekto fram och åter upp och ner.Men jag går varje dag mina stavgångspromenader och rör mig mig mera varje dag.
Ju mindre jag tänker på det desto bättre.

Ha en fin vecka!
Kram Mi

Snäckskalsdalen. sa...

Stora gratulationer på din födelsedag!
Och så kul med barn och barnbarn, då myser du allt, eller hur!
Hoppas din dag blir riktigt fin och bra.
Jodå, Smörblomman är med mig, jag väger mig ju inte, men jag känner på kläderna och mina vardagsbyxor glider av mig lite lätt emellanåt, faktiskt, och jag är väldigt glad för det. Men det finns att ta på, och som du säger smörblommorna blommar inte ännu, tack och lov!
Agneta kramar

lisashus sa...

Trippelgrattis till dej, både till DIN DAG, fina vinsten och till viktminskningen!
Här tas det mycket små steg...!:)

Njut nu av din dag och att det är ett ljuvlig vårväder (som jag hoppas att du också har)!

Grattiskramar
Lisa

Blommiga Rutan sa...

Stort GRATTIS på din dag!
Så härligt att ha firat med barn o barnbarn!
5 kilo! Det var riktigt duktigt jobbat!

Önskar dig nu en toppen dag!
Kram Anncathrine

Lilla Huset sa...

Jamen då blev det ju en triss i GRATTIS! Inte dåligt att kunna fira födelsedag, vinst och att du gått ner hela 5 kg, bra jobbat! Så jag skickar dig en riktigt solig vårkram!/Kram Merja

skifferhuset sa...

Grattis på din dag å de förlorade kilona, vad du är duktig som går i land med detta! Fantastiskt starkt gjort! Ha det gött! Kram Iréne

linnea-maria sa...

Vilken fin dekoration på bordet! Åh grattis på födelsedagen och viktminskingen. Jag begriper inte riktigt varför jag inte går ner i vikt. Jag antar att jag rör på mig för lite för jag äter inte mer nu än vad jag gjorde när jag vägde 10 kg mindre :/ Kram /Therese

Merja sa...

Grattis på din dag!!
Smörblommeprojektet ser ut att gå galant bra för dig:) Själv har jag börjat motionera mera vilket är bra, fast jag har alldeles för lätt att stoppa i mig onyttigheter där emellan...
Ha en bra dag! Kram

Anonym sa...

Stort grattis på din dag och tack för igår! Kram Adina

annika sa...

Det är bara att utbringa ett stort HURRRRRA till dig av tredubbel anledning. Kul med alla barn, barnbarn och presenter.
Jag håller på att modellera om min vikt...flytta om den lite:). Det verkar som om min kropp vill vara på detta viset för inte händer det mycket fast jag har ökat mitt motionerande. Men jag har hört att det man går upp i vikt av det är inte det man inte äter utan det man äter!
Ha en fortsatt härlig dag.

Kram

Pia Gustafsson sa...

Grattiss på din dag och förlusten av 5 kg. Här går det väldigt bra 4,5 kg ner och byxorna sitter inte fullt så hårt. Inga smörblommor i sikte så lite till ska jag försöka ta. Tack för din roliga idé och ha det bra! Kram Pia

Rosor och ruiner sa...

Grattis på din dag! Vad roligt att alla barnen med familjer kommer, det måste vara härligt! Och grattis till viktminskningen (jag har minnsann också varit duktig =) tror det blivit 4 kilo nu, men ett par till skulle jag vilja gå ner men nu börjar det bli trögt,,, fika utomhus är ju så gott...med nåt gott till...)
kram!

Mon jardin en ik sa...

Grattis på din dag.Trevlig att ha alla omkring sig. Duktig du har varit. 5 Kilo! Här går det dåligt men nu är det trädgårdsarbete och promenader så det måste bli en ändring.
Har idag suttit i solen och läst din bok. Kunde inte vänta längre.Det blev lite rosklippning blandat med läsning. Tycker om den.
Kram
Anje

Cajsas Faster sa...

Grattis! Förstår att du haft det skönt och kul med alla dina nära och kära! (på torsdag är det min dag..)

Grattis till viktminskningen, det är ju jättebra kämpat. Här går det inget vidare.. men jag anstränger mig inte hårt nog..

Ha det fint i veckan. Kram Marie

Ninnis sa...

Grattis till -5 !!!
Själv är det - 3 går trögt nu men det kan bero på att kroppen redan tappat ganska mycket och hör och häpna det byggs muskler....=)

Tänk att vi delar dag...ett stort GRATTIS...<3

Kram Ninni

Tiger sa...

Ett sent men stort GRATTIS på födelsedagen! Så fint du har dukat med din fina duk (var det inte den du sydde förra året...?), fjädrar och videkvistar! Hoppas att du fick lite solsken i dag med!

Grattis även till den fina vinsten! Och till att ha minskat 5 kg. Det är ju jättebra gjort!

Vårhälsningar
Elisabet

Viola sa...

Grattis i efterskott, vad duktig du är med dina 5 kg :) hoppas du fick en härlig dag igår, ha de, kram

RackarTuss sa...

Många grattis till dig!

Madeleine sa...

Mitt smörblommeprojekt rullar på! Vikten går minskar inte särskillt snabbt, men jag har kommit igång fint med träningen. Nu när längdsäsongen är helt över så har jag gått över till löpning! Jag har inte sprungit en meter på minst 20 år ändå går det så himla bra! Jag hoppas fortsätta att gå ner minst ett kilo i månaden!

Kramiz Madde

Madeleine sa...

Mitt smörblommeprojekt rullar på! Vikten går minskar inte särskillt snabbt, men jag har kommit igång fint med träningen. Nu när längdsäsongen är helt över så har jag gått över till löpning! Jag har inte sprungit en meter på minst 20 år ändå går det så himla bra! Jag hoppas fortsätta att gå ner minst ett kilo i månaden!

Kramiz Madde