söndag 20 november 2011

Världsliga problem

Som ni ser så har jag en ny bild som header.

Varför blir den inte utfylld till hela bredden på mallen??? Har försökt med allt, för nog får man ta till alla knep man kan när det gäller Blogger...

Hur gör ni? Hjääälp...

Ps. Den ÄR tillräckligt bred!!!

7 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken fin header! Jag har precis samma problem - att bilden inte fyller ut hela sidan! Så jag är inte till någon hjälp.
Tack för titten hos mej! Önskar dej en fin söndag!
Kramar
Lisa

samson sa...

jag är ju ingen expert på dator men jag tror att din bild är för smal,försök att göra den bredare i nått bildaprogram,ha det så gott,maggan

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tack för din fina kommentar hos mig=) Din header är jättefin, men kanske inte tillräckligt bred som du påpekar. Om du går in i HTML-koderna och letar efter nedanstående koder, så ska du lägga ihop vidden på main-wrapper och sidebar-wrapper. De räknas i px=pixlar. Summan av main-wrapper och sidebar-wrapper blir i detta fall 970px. Då bör din bild som du använder i headern ha vidden 970 pixlar. Så kolla upp storleken på din bild du nu använder, redigera den så att den är lika vid som main och sidebar-wrapper tillsammans.
header-wrapper width:970px;
main-wrapper width: 640px;
sidebar-wrapper width: 330px;

Lycka till! Och ha en skön söndag!
Kram,
Regina

Snäckskalsdalen. sa...

Regina verkar ju kunna det här, jag har ingen aning. Dock blir jag alltid lika glad när någon skriver svar, jag kopierar och sparar för kommande behov.
Själv har jag en sida som heter http://oonah.blogspot.com/2010/06/storre-bilder-i-blogger-utan-imagehosts.html Kanske kan det vara något, den tjejen verkar också ha kläm på det här. Jag har inte provat ännu, för jag går och lurar på en liten förändring på min blogg med bredare bilder överhuvudtaget, vi får se.....det är så mycket med det tekniska som är obegripligt för mig.
Jag skaffade en ny mobil häromdagen och baske mig jag vet om det verkligen är en mobil eller om det är en kamera eller en dator eller vad det är.....
Lycka til
Agneta kram

p.s. glömde säga att bilden är ljuvlig fastän den inte är fullbred...ds.

Eefies day sa...

I kow the problem with yor header, i try many headers and i look several times if i hve the good size, but it did not work every time..a difficult problem:))
Wish you luck.

kram,
♥Eefie

C o w R o a d sa...

Hej! You can resize your picture in for example Picasa or Photoshop. Just put in the numer of the width of your current blog template. (something like 970 pixels or so) That should do the trick. Also you can have it more centered so that it will look better. Go to where you change your fonts etc in Template Designer and add the bottom of 'advanced' you will see 'CSS' They show you a link to where you can copy and paste the code to center your header. it is really easy and you don't have to go in the big code page. Good luck! ;-)

C o w R o a d sa...

Here is the code that you need:

.Header {
text-align: center;
}

Just copy and paste it where it says 'add CSS' in the 'Advanced' part of the 'Template designer' and your header should be in the middle. make sure to click 'apply to blog'.