tisdag 12 mars 2013

Ledsen


Det är tungt att upptäcka att den man värderat högt inte är den man trodde. För mig är rättvisa viktigt... oavsett vad det än gäller. Jag blir så ledsen och inget kan jag göra. Men mest ledsen blir jag av att det är jag som förorsakat allt.

Tack för alla styrkekramar!

27 kommentarer:

Birgitta sa...

Kanske vi har olika sätt att tackla sorg och ledsnad, med oginhet och kanske även missunnsam. Det är ju trots allt ett sorgearbete som man ska ta sig igenom, svårt. Uppbrottet har ju också olika faser, olika för olika människor.

Ger dej en styrkekram i allt detta, Birgitta

Rosor och ruiner sa...

Och jag blir ledsen när jag hör att du är ledsen...
Hoppas det ordnar sig på något sätt, så trist om orättvisa skall förstöra o förmörka det som varit...
Kram!

Vform sa...

Man är aldrig ensam om det som sker!
Hoppas du finner ro och att tiden leker såren !! Klen tröst men ändå ...
KRAMAR ♥

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Uff ja det er nok en fryktelig vond ting du opplever nå. Jeg har også vært igjennom skilsmisse for mange år siden , men jeg var bare glad for at jeg ble kvitt dritten ! Ja sant . Du fordi om ting er vanskelige nå , så ordner det seg veldig bra snart for deg. Dette klarer du ! Goood klem til deg .

Vardag och flärd sa...

Eva-Mari, om jag kunde hjälpa dig! När sådant här inträffar i livet kommer det kanske fram sidor som aldrig skulle visa sig annars, förmodligen är det ett sätt att skydda sig och vill såra dig istället. Snälla vän, försök att vara stark och härda ut, 1,5 månad kvar till din flytt. Kanske kan du bo hos någon släkting en tid?
Sänder dig de varmaste kramar!
Eva

Lena sa...

Ja, det är i förändringar och sorgearbete som många otrevliga sidor visar sig!
Du får se framåt och jag önskar dig styrka och kraft!!!
KRAM Lena

Huset bakom lindarna sa...

Jag blir också ledsen när jag läser ditt inlägg. Läser varje gång jag tittar in din fina presentation av dej själv och tänker vad livet kan förändras. Där låter du så glad.
Jättekramar från mej! Det måste bli bättre! Kram/Finas mammis

Agnetha sa...

Vill bara sända dig några STÅ PÅ DIG KRAMAR och lycka till på vägen!

Blommiga Rutan sa...


Hej Eva-Mari

Förståt att du har det riktigt jobbigt just nu. Instämmer med en annan kommentar, finns det ingen du kan få bo hos till du får tillträde till lägenheten?
TYcker ofta att man kan se andra, okända, mindre trevliga sidor hos människor som blir sårade. Kanske är det så många reagerar, kanske ett försvar för att inte bryta ihop helt av sorgen, när det känns som man blivit sviken? Vet inte, men ofta hör man att människor reagerar på detta sätt, vanligtvis snälla, hyggliga människor. Ja, ingen aning.
Tänker på dig och hoppas att det blir bättre, annars kan ju sex veckor kännas väldigt långa.

Kramar Anncathrine

Maj sa...

Jag känner så för ditt inlägg men på ett annat sätt. Mitt eget liv är fn ett stort kaos men som i ditt fall beror det inte på mig.Sen 1 mars bor jag i en liten etta (vi hade 7 rum) för ekonomin räckte inte till större lägenhet här i Göteborg där priserna inte är normala! Om, som jag, din vän är i kris/chock så föreslår jag att du via nätet läser vad som finns att läsa om krisbearbetning och dess faser (1177 är bra. Då kanske du förstår att allt (jag vet ju inte i ert fall) inte är illa ment utan just ett utslag av kris.
Önskar lycka till med ditt nya liv och med ny blogg. Jag själv har också startat en ny blogg, ett litet avstamp i tillvaron.
Kram

Steekjes en Stygn sa...

Jag är ledsenför din skull. Var en gång i samma situation och då kommer det fram sidor som man just då inte förstår. Både hos partner och en själv. Finns det inte en möjlighet att bo dem sista veckorna på ett tillfälligt ställe? Det här sliter ut båda.
Styrkekram
Anje

Ezter sa...

Vad ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg. Men jag tror som jag ser flera andra också gör, att situationen gör att man säger och gör saker som man normalt inte gör! Det sliter otroligt att bo nära, när allt är bestämt! Jag var bara 28 när jag var i din situation. Vi hade tre barn under 8 år, jag skulle flytta. Barnen skulle bo hos pappa (mitt hjärta brast). För deras skull åkte vi på semester alla 5. Det var den värsta tiden någonsin!
Stor kram till dig!

Anonym sa...

Jag tror att du just nu får se vad som menas med "separationsångest"..då visar sig en människas alla mörka sidor pga att verkligheten blivit för tung att bära. Naturligt javisst, men jobbigt för den/de som utsätts.
Kram Skorpan

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Helens Universum sa...

Livet är verkligen inte alltid enkelt!
Stor kram Helen

Lövkojan sa...

Så otroligt ledsamt, jag känner verkligen för dig! Hoppas så att du ska kunna ta dig igenom den här mycket svåra tiden, som sagt kanske bo borta lite här och lite där iaf!
Stor varm kram, Marie-Louise

Livsnjutaren sa...

Massor av kramar till dig, vännen! Och du? DU har välan inte förorsakat allt? Man är alltid två i ett förhållande... Glöm aldrig det.

Jenny sa...

Kramar i massor till dig!

/Jenny

Felix sa...

Jag blir ledsen för din skull! Det är ledsamt när relationer tar slut och om den som känner sig försmådd hamnar i ett försvarsbeteende gissar jag att avundsjuka och hämnd och andra trista tankar kan komma till en.

Kanske behöver du göra som flera föreslår - resa bort ett tag och komma tillbaka när det är dags att packa ihop och flytta?

Många varma kramar till dig!
Elisabet

Anonym sa...

Åh vad tråkigt. Blir ledsen av att läsa dina rader.
Hoppas att allt ordnar sig och att tiden går for även för dig.
Stor kram
AC

Britt sa...

Så tråkigt att höra att du känner dig ledsen. Jag tänker på dig//Britt

Avslutat konto sa...

Du vet, när man har ont i hjärtat kan man inte alltid vara den man egentligen är. Du får tro på det du lärt känna i alla år förut, inte på det som visar sig nu. Det är lätt att försöka kontrollera "ting" när man inte kan kontrollera känslan.
Det kommer bli bra ska du se, och det kommer nya dagar!

Massa varma kramar till dig!
Du behöver ju också styrkekramar fast det är du som valt att lämna. Alla har ont på sitt sätt!

Vi är många som bryr oss och tänker på dig ser du!

Kram kram
Linnea

Rosa i huset i vitt sa...

Kramar till dig
Rosa

G:a Affären sa...

Tänker på dig vännen och skickar styrkekramar. Det här är nog de svåraste i ett uppbrott.

Kramar
Cia

Lisa sa...

<3 <3 <3
/dotter L

Anonym sa...

Massor av styrkekramar till dej!
Känns skönt att veta att du är hos
dina döttrar tills flytten blir klar.Vi har varit bortresta i 14 dar läser din blogg först nu. Kram /Lizbeth

Huntertanten sa...

Åh vad tråkigt att höra.... Jag har saknat dig så och undrat var du tog vägen... Tänker på dig nu och hoppas att glädjen i ditt liv snart återvänder3>